Veilig afrekenen

iDeal
Veilig en vertrouwd online afrekenen binnen je eigen bankomgeving met iDeal. Zodra je betaling is ontvangen, gaan we met je bestelling aan de slag. Alle bekende banken zijn aangesloten op ons iDEAL betalingssysteem. Het gebruik van iDeal is gratis.

Creditcard
Betaal gemakkelijk met een creditcard van VISA of Mastercard. De veiligheid van de data wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie. Zodra je betaling is ontvangen, gaan we met je bestelling aan de slag.

Apple Pay en Google Pay
Apple Pay is de betaaldienst van Apple. Apple Pay stelt je in staat te betalen met je iPhone (vanaf iPhone 5) en alle Apple smartwatches. Apple Pay is toe te voegen via de app van je bank (indien samenwerking met Apple). Google pay is een betaalmethode die ondersteund word door de meest recente Android smart phone's en smart watches. Deze betaalmethode werkt hetzelfde als die van Apple.

Klarna
Via Klarna kun je jouw bestelling veilig achteraf betalen. Deze betaalmethode kost €1,95 en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Klarna geeft jou de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen te betalen. Let op! Achteraf betalen is niet voor iedereen mogelijk. Het kan helaas voorkomen dat jouw bestelling door Klarna wordt geweigerd. Vanwege privacy-redenen wordt de reden van de weigering door Klarna niet aan Foto Poster Shop vrijgegeven. De status van je bestelling kun je in de digitale omgeving van Klarna inzien.